Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مالی و پشتیبانی مخابرات منطقه اصفهان گفت: در اصفهان حدود یک میلیون و ۲۰۰ مشترک تلفن ثابت وجود دارد و در ازای هر قبض تلفن ثابت مبلغ ۱۴۰ تومان هزینه می‌شود که پس از اجرا شدن طرح حذف قبوض کاغذی مبلغ یک میلیارد تومان در سال صرفه جویی می شود.

به گزارش ایسنا، کمال عسگری امروز (چهارشنبه) در نشست خبری در اصفهان، با بیان اینکه طرح حذف قبوض تلفن ثابت از هشت سال پیش در شهرستان‌های اصفهان آغاز شده است، اظهار کرد: این طرح از ابتدای مهرماه در کلانشهر اصفهان به صورت یکپارچه با سراسر کشور راه اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مشترکان تلفن ثابت پس از حذف قبوض کاغذی از ابتدای مهرماه می توانند از طریق تماس با سامانه تلفنی ۲۰۰۰، برای آگاهی از هزینه کارکرد تلفن و پرداخت آن اقدام کنند.

معاون مالی و پشتیبانی مخابرات منطقه اصفهان، خاطرنشان کرد: آسان‌ترین روش برای مشتریان مخابرات برای پرداخت صورتحساب در کمترین زمان استفاده از سامانه تلفنی ۲۰۰۰ است. تمام خدمات مشترکان تلفن های ثابت از طریق این سامانه به صورت آنلاین و هوشمند اجرا می شود.

عسگری حذف قبوض کاغذی را گامی موثر در حفاظت از محیط زیست دانست و گفت: علاوه بر توجیه اقتصادی و تاثیرگذاری این طرح در حفاظت از محیط زیست، حذف قبوض کاغذی فرهنگ سازی در جهت استفاده از خدمات الکترونیک، توسعه زیر ساخت های دیجیتالی برای سهولت و دسترسی بیشتر مردم و کاهش ترافیک و مشکلات حمل و نقل در شهر خواهد شد.

وی اضافه کرد: مخابرات استان در طرحی جدید مشترکانی را که برای نخستین بار به صورت غیرحضوری اقدام به پرداخت صورت حساب خود کنند به قید قرعه انتخاب و جوایزی به آنها اهدا می کند. مشترکان می توانند با ارسال کد رهگیری پرداخت صورت حساب تلفن ثابت خود به شماره  ۳۰۰۰۱۳۱۱۳۵ در این مسابقه شرکت کنند.

معاون مالی و پشتیبانی مخابرات منطقه اصفهان درخصوص قبوض تجمعی شرکت ها و سازمان هایی که دارای چند خط تلفن ثابت هستند، گفت: سازمان ها و شرکت هایی که دارای چند خط تلفن ثابت هستند، می توانند با مراجعه به اداره مخابرات و درخواست کتبی، صورت حساب تلفن های خود را از طریق ایمیل دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اصفهان حذف قبوض کاغذی مخابرات استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟